Workshops Bloemenschool

Kalender Bloemenschool


"Een creatief persoon raakt gemotiveerd door de wens te realiseren, niet door de wens anderen te verslaan."

 

De onbegrensde passie voor de bloemsierkunst deelt Lut graag in haar eigen bloemenscholen. In 2007 richtte ze haar eerste school op in Tollembeek (Vlaams-Brabant) en sinds september 2015 een tweede zaak in Beveren-Leie (Waregem).

Verschillende technieken (weven, rijgen, klemmen, stapelen, bundelen), nieuwe materialen, harmonieuze kleuren en bijzondere structuren staan er centraal.

In de bloemenscholen van Lut geen saaie lessen, maar creatief bezig zijn met bloemen die verwerkt worden tot sublieme composities in harmonie met de omgeving.
Eenvoud en puurheid komen steeds terug. In een gezellige sfeer maak je er kennis met de nieuwste bloemschiktechnieken en krijg je tal van tips om je huis op te fleuren met stijlvolle florale creaties.
Een jeugdige en up-to-date stijl die zonder twijfel zowel de beginnende als de gevorderde bloemenliefhebber zal kunnen bekoren.

Alle details over het jaarprogramma en de individuele themalassen zijn terug te vinden in onze kalender van Bloemenschool Herne en Bloemenschool Waregem.

 

 

 

"Bloemsierkunst is zoveel meer dan bloemschikken alleen.
Het is de kunst waar aandacht gegeven wordt aan passie, creativiteit, techniek, interieur, exterieur, architectuur, enz."