Veel gestelde vragen

1. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De levering gebeurt op de gevraagde dag, behoudens in geval van heirkracht. Voorbeelden hiervan zijn extreme weersomstandigheden, natuurrampen, lokale festiviteiten...

2. Tot hoe laat kan ik bestellen voor een levering 3 dagen later?

U dient uw bestelling te plaatsen vóór 16u.  Bijvoorbeeld, voor leveringen op zaterdag dient uw bestelling ons te bereiken ten laatste op woensdag 16u.  

3. Is het veilig betalen?

Onze betaalpagina's op deze webshop worden beheerd door Mollie.com. De betaling gebeurt volledig over een beveiligde SSL verbinding van Mollie.com. De gegevens op de servers worden opgeslagen in een beveiligde omgeving. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit en onder geen enkele omstandigheid doorgegeven worden aan derden.

4. Ziet mijn bestelling eruit zoals op de foto?

Alle bloemen zijn dagvers.  Daarom kan Bloemenschool Lut Verkinderen niet altijd de beschikbaarheid garanderen van het volledige assortiment, en zeker niet voor 'last-minute'-bestellingen. De samenstelling van de creaties kan dus lichtelijk verschillen met deze van de foto’s. Elke creatie wordt op het laatste moment gerealiseerd door Bloemenschool Lut Verkinderen, die er alles aan doet om kleur en vorm van de geïllustreerde items te behouden.

5. Wanneer kan de bestelling geleverd worden?

Leveringen kunnen worden uitgevoerd van dinsdag tot en met zaterdagmiddag.  Niet op zondagen, maandagen en wettelijke feestdagen.

6. Ik heb een geschenkbon, hoe kan ik hem gebruiken ?

Op de betaalpagina, rubriek "geschenkbon”, geeft u  uw unieke code van x letters in (zonder spatie tussen de letters).
Opgelet : de geschenkbon kan slechts één maal gebruikt worden, en uitsluitend op de site via welke hij werd uitgereikt. Hij is niet cumuleerbaar en kan niet terugbetaald worden. Hij is in zijn totaliteit te gebruiken. Indien het bedrag van uw bestelling hoger ligt dan de waarde van uw geschenkbon, zal u gevraagd worden een betalingswijze te kiezen voor het nog te betalen saldo.

7. Verdere verzorging

Plaats het boeket nooit in fel zonlicht, in de buurt van toestellen die warmte produceren (microgolfoven, tv, koelkast, ...) airconditioning of tocht. Plekjes met een constante kamertemperatuur (max. 20°C) zijn het bloemen-vriendelijkst.
U ontvangt een extra zakje bloemenvoedsel (voor 1/2l water).  Vul de oasis met 250 ml hiermee bij na 5 à 6 dagen.

8. Waar kan ik terecht met andere vragen?

Via telefoon op het nummer +32 (0)472 92.87.28