Over Lut Verkinderen

Lut Verkinderen groeide op in een landelijke omgeving op het ritme van de natuur en de seizoenen. Niet te verwonderen dat deze liefde voor het buitenleven en een passie voor florale en interieurvormgeving leidde tot een carrière als professionele floriste.

Lut genoot een jarenlange opleiding als bloembindster in het binnen- en buitenland waar ze het grootste stuk van haar technische en creatieve kennis heeft verworven. Maar stilstaan is bij Lut niet aan de orde. Door deelname aan allerlei internationale cursussen blijft ze op de hoogte van de laatste nieuwe trends en technieken.

Toegankelijke creaties in een eigentijdse stijl met pittige kleuraccenten zijn het handelsmerk van Lut Verkinderen. Haar inzichten en liefde voor de bloemsierkunst deelt Lut graag en dat doet ze niet alleen tijdens workshops en demonstraties op grote florale evenementen, maar ook in haar eigen bloemenscholen. In perfecte harmonie met de omgeving geeft ze bovendien elk interieur een magische toets met haar schitterende florale interieur- en feestdecoraties.

Inmiddels heeft Lut ook een boektitel op haar naam staan ‘About flowers‘ en ze blijft creatief en vol gedrevenheid op zoek gaan naar nieuwe florale expressievormen zoals haar exclusieve bloemencomposities in vazen van keramiek, porselein en leder of zijde binnenkort.

De hele collectie is online te verkrijgen in de webshop!

“Bloemsierkunst is zoveel meer dan bloemschikken alleen. Het is een kunst waar aandacht gegeven wordt aan passie, creativiteit, techniek, interieur, exterieur, architectuur, omgeving, enz.”